• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

Da li ste znali?

DATUM OBJAVE: 15. 11. 2016

Spektar boja odredjuje naš zodijacki znak.

Nekom je smesno i neshvatljivo verovanje u astrologiju a opet postoje i oni koji i te kako zive svakodnevnicu sa svojim horoskopom.

Oprecna su misljenja da li se boje mogu generalizovati prema astrološkim znacima ali hajde da probamoi da li u ovoj prici ima bar malo istine ili ipak ovo pročitajte kao saljivi clanak

.

OVAN-CRVENA

 

Nije cudo da ovaj znak preferira  crvenu boju, cak se može reci da ostavlja svoj trag tako sto ova boja budi strast u njemu.To je znak strasti, visoke energije i entuzijazma.Za druge crvena je ekscentricna boja dok Ovna opusta, on zivi sa njom, ona pokrece njegove motore i poboljsava njegovu bujnost. 

Za ovna crveno znaci KRENI.Crvena za Ovna predstavlja akciju, zadovoljstvo pa cak i ljubav.Crvena je uskladjena sa ovim znakom sto znaci da Ovnovi imaju izvanredne sposobnosti da osvetle ili zapale vatru cak i u najdepresivnijim okolnostima.To znaci da tu vatru i energiju moze preneti i na druge.Vasa strast se lako siri kada je vas inspirativni plamen upaljen.

Oslobodite svoj crveni sjaj.

Imate toliko svetla da ponudite svetu a svet treba vas vatreni duh.

 

 

BIK-ZELENA

 

Posto je ovo zemljani znak prirodno je da ga odredjuje zelena boja. Ove osobe gledamo kako poseduju prirodan sjaj i zelju za stalnim obnovama.Bik je mladalački znak, najvise podseca na prolece.U sustini su deca u srcu ali cak i kroz sazrevanje i napredak gledaju na svet oko sebe kao dete.

Zeleno je simbol porodice i jedinstva.Toplo porodično gnezdo je primarno za sve Bikove.

Nemojte se iznenaditi ako ga vidite da seta sa zelenim palcem,to je rezultat njegove ljubavi za  sredjivanje bašte ili uzivanje u gajenju kucnog cveca.

Zelena boja Bikove podstice na sticanje novca i veštinu rukovanja istim.Kazu da je zelena boja usko vezana za srce pa samim tim ove osobe vole bliske odnose u porodici i sa prijateljima. Veoma su sentimentalni i osetljivi.

 

BLIZANCI-NARANDZASTA

 

Ako jedni  boje svet oko sebe u crveno, Blizanci ga boje u narandzasto.Pitate se zasto ?

Narandzasta boja je veoma transparentna, to je boja različitosti, drustvenosti, inspiracije.Narandzasta boja odrazava visok nivo kompatibilnosti sa ljudima u cijem su okruzenju a isto tako  grade svoje mesto stabilno u okviru zajednice u kojoj se nalaze.Ova boja je znak harmonije na sta svakako upucuje  njegova dvojnost. Blizanci se trude da drze stvar pod kontrolom zrelo i uravnotezeno. Vole interesantne stvari, preferiraju inovacije i istrazivanja koja u njima bude avanturisticki duh.

Ova boja je siroka, impresivna i lepa.

Iskoristite svoj narandzasti sjaj i probudite svoj potencijal.

 

RAK-LJUBICASTA

 

Ljubičasta prodire duboko u ovaj znak u domenu snova i emocija. Ljubicasta ce izvuci iz vas energiju i kada se osecate preoptereceno.To je savrsen mec za Raka jer simbolicno odrazava idealizam iako ga ne napusta osecaj kako zaista treba da bude. Ljubicasta ce vam pomoci da ispoljite svoje ideje i ocekivanja.Ta divna sanjiva ljubicasta sa obrisima sumraka ce u vama angazovati intuiciju koja ce vam za uzvrat pomoci da vidite svoje vizije u stvarnost. Vi imate ogroman potencijal za iskreno razumevanje, duhovni rast i vise svesti. Kao osoba u znaku Raka mozete potisnute stvari dovesti na povrsinu svesti i podeliti sa drugima.

Zagnjurite duboko u svoje ljubicaste vode snova i emocijai pokazite kako da vam dse dive.

 

LAV-ZUTA

 

Ovaj znak je apsolutno sjajan kao i boja Sunca i izgleda kao da isijava njegovu svetlost. Zahvaljujuci toj Suncevoj svetlosti imate moc da odisete svetloscu cak i do Svemira. To je vasa harizma. Kao zraci Sunca imate energiju da ne odustajete jednostavno, veoma ste uporni. Zuto je simbol humora, inteligencije, hrabrosti, snage. Ujedno je i pozitivna i ziva boja. Ako se osećate loše, melanholicno namerno ogrnite nesto zuto i za kratko vreme vas duh ce se unormaliti. Zuta boja Lavovima donosi mogucnost da su uvek u centru paznje i oni su na to navikli.Na kraju krajeva to zuto Sunce je u sredistu našeg Suncevog sistema, koristite svoj uticaj, inteligenciju i magnetizam za velike stvari. Kao sto Sunce hrani zemlju tako i vi možete svet oko nas.

 

DEVICA-PLAVA

 

Plava boja i Devica kaze " OSTANI MIRAN I NASTAVI ".

Ova boja za Device ima umirujucu energiju.Kao rezultat Device retko imaju problem pronalazenja "srecnog mesta". Vi ste vešti u koriscenju mira i uravnotezenosti. Plava je ustvari negovanje i cuvanje tog mira. Vase razumevanje je duboko a vi intuitivno znate kako da se brinete o potrebama drugih.

Znak koji je pun postenja i integriteta, njemu je istinski stalo do dobrobiti ljudi oko sebe.

Plava boja Devicama omogucava da otvoreno ispoljavaju svoja osecanja ali  i kada ta osecanja nisu uvek prijatna uspevaju da na druge ne deluju suvise ostro.

Mogu biti prilicno elokventne i diplomatski nastrojene sto im daje ogromnu prednost.

Iskoristite svoje lepe plave nijanse i nastavite kao do sada da radite lepe stvari.

 

VAGA-ZELENA

 

I kod ovog znaka zelena je dominantna boja, međutim kod Bika ima jedne prednosti a kod Vage druge.

Vaga i zelena boja.Kod Vage označavasvežinu, živost, blistavost, dobrotu.Vage imaju divan sjaj koji omamljujuće deluje na druge.Deo tih lepih osobina koje budi zelena su uređene i Vage tačno znaju kako nastupati sa njima i postaviti stvari.Vi sebi znate ugoditi, napraviti ravnotežu da bi ste došli do harmonije.Volite prirodu i imate veliku potrebu za njom.

Vage se trude i uživaju kada doprinesu rastu i razvoju i učiniće sve da do toga i dođe.

Vaš instikt za preživljavanje je super čak sami sebe iznenađujete kako to uspevate. Svesni ste šta vam je potrebno da vsm bude dobro i da budete zadovoljni.

U poslu ste sigurni , znate šta je potrebno da se dođe do uspeha a Vage su obično neustrašive u uzimanju šanse da ostvare svoje ciljeve.

Imate neverovatnu sposobnost da u osnovnim pitanjima pronađete rešenje i uspostavite ravnotežu.

Oslobodite svoju zelenu moć da da bi vas vase okruženje lakše razumelo.

 

ŠKORPIJA-CRVENO

 

Crveno je zaista boja škorpija.Crvena dopire duboko kao i osobe u ovom znaku.One su kao vulkan.To je najbolja metafora za crvene Škorpije.

Duboko u vama je strast koja izaziva Cunami a lava ljubavi u ovom znaku ponekad je mirna.....ponekad ključa na obodu.

Crvena je boja senzualnosti, ljubavi, potencijala, magije, manifestacije.

U vama je veličanstven požar, tu vatru možete preinačiti u svoje vrednosti i tako ispoljiti svoju moć.

 

STRELAC-LJUBIČASTA

 

Postoji električni naboj ljubičaste koji odgovara energiji strelca.Entuzijazam je lozinka za ljubičastu koja je usklađena sa ovim znakom.Ima oštro mišljenje i obično se ne plaši da ga iznese, međutim tu nekad može da se umeša umerenost.Ovo je dobitna simbioza koja ukazuje na smisao za avanturu sa visokim intelektualnim standardima.

Ljubičasta energija uzbuđuje kada je reč o avanturama, ovaj znak ima dar za deljenje znanja na neobičan avanturistički način.

Ovo je boja duhovnosti., uvek imate potrebu traganja i istraživanja novih stvari.

Vaš cilj je dalje i više.

 

JARAC-INDIGO

 

Indigo u Jarčevima budi veliku moć percepcije.Imaju mogućnost da šaraju kroz mrak i vide jasno kroz konfuziju.Vaša sposobnost je da iako svojim hladnim delovanjem ustvari ne odbijate ljude već ih privlačite sebi. Indigo predstavlja carstvo nepoznanica i zato ste uprkos hladnoći interesantni ljudima. Veoma je izražen vaš intelekt a činjenice vam znače sve.

Jarčevi imaju izražen  instikt i retko vas obmane, obično budete u pravu.

Bitno je da na druge ljude ostavljate utisak i to kroz sposobnost, izdržljivost, mudrost.

 

VODOLIJA-LJUBIČASTA

 

Vi ste ustvari ljubičasta.Imate visok nivo kreativnosti.Ova boja vam omogućava da veliko zadovoljstvo osećate pri izražavanju svojih emocija, kroz muziku, umetnost, pisanje.

Često imate potrebu tkanja vaših tankih emotivnih niti, povlačite se u sanjive vrtloge misli. Vaše razumevanje sveta je široko ali isto tako i veoma neuobičajeno.Vi pravite svoj jedinstveni ugao gledanja, imate svoje vizije ali pitanje koliko ostatak sveta može da ih vidi.Imate visoke ideale i lepo bi bilo da ih podelite sa ostatkom sveta.

 

RIBE-INDIGO

 

Vaša voda je obojena indigo plavom i jako duboka.Nešto vas vodi u duboke tamne vode ali vi imate dobru percepciju pa uspevate da odolevate.

Indigo u ovom znaku odražava stalno kretanje, posebno kad su emocije u pitanju.Ne morate čak da vidite šta se dešava oko vas osetićete talas emocija.Ove osobe su veoma osetljive na spoljašnje uticaje, sreća indigo ima sposobnost da vas zaštiti od različitih energija.Nosite indigo kada želite da se zaštitite od psihičkog haosa. Indigo je ustvari kul boja. Ostanite Riba, iako to znači povlačenje u svoj svet ali izađite ponekad i otvorite se svetu.Prekinite nekada vasu meditaciju oslusnite oko sebe ali slušajte i vaše instikte često su tačni, iskoristite ih.

 

 

 

 

 

 

Povezani postovi

Pratite nas