• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

Informacije o transportu

 

 

Za partnera u poslovima dostave, odabrali smo Post Express i City Express kao najpouzdanije kurirske službe na području Srbije, a Vama smo ostavili mogućnost ukoliko troškove dostave Vi plaćate  da sami izaberete kojom kurirskom službom želite da se izvrši dostava. Ukoliko troškovi dostave idu na naš teret, zadržavamo pravo da izaberemo kurirsku službu koja je za nas povoljnija.


Za dostavu na teritoriji Srbije moguće je odabrati bilo koju od navedenih službi, dok je za isporuke u inostranstvu dostupna samo opcija Post Express. Ukoliko se nalazite u blizini našeg izložbenog prostora dosupna je i opcija ličnog preuzimanja na adresi Sinjska 39 u Beogradu.

 


Za područje Srbije: Porudžbine primljene radnim danima do 11h biće spakovane i predate kurirskoj službi istog dana, i isporuku možete očekivati u roku do 48 sati.Porudžbine koje su primljene posle 11h radnim danima biće Vam isporučene u roku do 72 sata. Od 1.10.2019. godine kurirske službe više ne vrše isporuku subotom tako da ako izvršite porudžbinu u petak do 11h biće Vam isporučena najranije u ponedeljak. Porudžbine koje su primljene vikendom ili praznicima biće spremljene prvog radnog dana. Imajte u vidu da kurirske službe isporučuju pošiljke uglavnom u prepodnevnim časovima i da nije moguće zakazati tačno vreme predaje pošiljke. Ukoliko vas kurir ne nađe na adresi koju ste ostavili praksa je da vas kurir kontaktira telefonom i dogovori sa vama novo vreme isporuke. Ukoliko se isporuka ne realizuje ni iz drugog pokušaja pošiljka se vraća nama.

Za inostranstvo: Vreme isporuke zavisi od zemlje. Za evropske zemlje očekivano vreme prenosa je od 2 do 5 radnih dana. Navedeni podaci predstavljaju očekivano vreme prenosa i uručenja pošiljaka. U očekivano vreme prenosa ne računaju se dani prijema pošiljke, subota, nedelja i dani državnih i verskih praznika koji se praznuju neradno kako u Republici Srbiji, tako i u odredišnoj državi.


U očekivano vreme prenosa ne ulazi i vreme eventualnog zadržavanja pošiljke na carini.


Cena: Na cenu dostave utiče težina u kilogramima. Na našem sajtu prilikom procesa kupovine postoji okvirni obračun troškova isporuke prema težini odnosno izboru kurirske službe. S obzirom da mi ne merimo težinu artikla nego to radi radi kurirska služba kada preuzme upakovanu pošiljku, moguća su odstupanja u odnosu na cenu prikazanu na sajtu. Odsupanja su moguća i zbog adekvatnog pakovanja pošiljke kako bi se sačuvao njen sadržaj od oštećenja u transportu. Takođe na cenu utiče i to da li ste se opredelili da pošiljku platite pouzećem kuriru prilikom preuzimanja. Ukoliko ste porudžbinu platili uplatnicom ili karticom pre isporuke onda taj deo troška vam se neće zaračunati. Mi smo se trudili da vam damo što tačniju informaciju na pitanje “Koliko košta dostva?“ ali zbog svih gore navedenih faktora ne preuzimamo odgovornost za eventualna odstupanja u troškovima transporta.


Besplatna dostava : Povremeno pravimo akcije BESPLATNE ISPORUKE  KOJE VAŽE SAMO ZA PORUDŽBINE DIREKTNO IZVRŠENE NA SAJTU www.idealanpoklon.rs A NE I ZA PORUDŽBINE PREKO DRUŠTVENIH MREŽA. ILI PUTEM TELEFONA ILI MEJLA.. Pratite naš sajt, prijavite se na newsletter kako bi bili u situaciji da obezbedite besplatnu dostavu ili druge pogodnosti.

 


 

CITY EXPRESS KURIRSKA SLUŽBACity Express doo predstavlja lidera za dostavu pošiljaka po principu “od vrata do vrata za 24 sata” na celoj teritoriji Srbije.
Kompanija je osnovana 2002 godine u Beogradu, kao prva privatna kompanija koja se bavi kurirskom dostavom pošiljaka. Ekspanziju i ubrzani razvoj u prvih 5 godina rada omogućila je logistička podrška od 340 vozila, 500 zaposlenih i prisutnost u 16 centara na teritoriji Srbije.

 


 

POST EXPRESS - PTT SRBIJAPost express je visokoprofesionalna usluga Pošte Srbije, koja korisinicima omogućava najbrži i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju u propisanim i garantovanim rokovima. Kurirski servis u 118 gradova i mesta podržan je najsavremenijom poštanskom mrežom širom Srbije, a sigurnost, brzinu, kvalitet i pouzdanost garantuje dobro organizovan tim, sa decenijom iskustva u saradnji sa korisnicima.

Preporuka

CENA: 1.350,00 RSD
CENA: 650,00 RSD

VAZA

Šifra proizvoda:

SPECIFIKACIJA PROIZVODA
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
SPECIFIKACIJA PROIZVODA

Pratite nas