• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

Politika Privatnosti


Opšte informacije


Vaša privatnost na našem sajtu je apsolutno bezbedna i sa podacima postupamo u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Mi prikupljamo različite vrste informacija o korisnicima našeg sajta i zato želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. U nastavku ćemo Vam objasniti i dati informacije kako ih prikupljamo, kako ih koristimo i u koje svrhe i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti se odnosi na celokupan sadržaj sajta IdealanPoklon .


Koje su to nformacije koje su nam potrebne


Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane registrovanih korisnika, naš jedini cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije usluge. Za realizovanje porudžbine preko sajta potrebno je dostaviti nam lične informacije kako bi se porudžbina realizovala. Informacije koje su nam potrebene su: ime i prezime, adresa, poštanski broj, mesto, država, kontakt telefon i mail adresa-odnosno adresa za isporuku pošiljke. Ukoliko ste se registrovali kao pravno lice pored gore navedenih informacija još nam je potreban Pib i matični broj firme. Ostavljanjem svih tih podataka kreirate svoj nalog na našem sajtu koji je samo Vama dostupan kao i lozinka koju samo Vi znate i mogućnost da pregledate sve vaše porudžbine, ranije kupovine, dodate proizvode u listu želja. Prilikom registracije sami birate lozinku koji ćete koristiti za logovanje na našem sajtu i koju samo Vi znate.  Kao registrovani korisnik odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga kao i lozinke. Korišćenjem svog naloga odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu.

Kada se jednom registrujete imate mogućnost da kasnije izmenite Vaše celokupne podatke uključujući i lozinku. Vašu lozinku čuvajte i nemojte je davati nikome.


DIKER doo se obavezuje da ove podatke koristiti isključivo u poslovne svrhe i da neće dati na korišćenje trećim licima, osim kurirske službe kojoj su te informacije neophodne kod isporuke pošiljke.


Kako prikupljamo informacije


Kada samo razgledate naš sajt i ceo njegov sadržaj bez registracije ili prijave mi ne prikupljamo Vaše lične informacije kao što su ime i prezime, adresa, kontakt.. i ostale privatne podatke, Treba da znate da naš softver koristi “kolačiće” (cokies) koji prikuplja informacije o posetiocima našeg sajta u cilju analiziranja i poboljšanju kvaliteta samog sajta, a to je: šta posetioci najčešće gledaju , koje operativne sisteme koriste, na koji način su došli na naš sajt...i slično, što ni nakoji način ne otkriva Vaše lične informacije. Ove informacije se koriste u analitičke svrhe, jer mi koristimo Google Analytics softver čije podatke koristimo kako bi sajt prilagodili Vama.


Za šta upotrebljavamo informacije


Lične podatke (ime/prezime, adresa, kontakt) koje ste ostavili koristićemo samo ukoliko ste nešto poručili sa našeg sajta kako bi mogli da Vam isporučimo robu.


Mi ćemo ukoliko se Vi slažete povremeno na Vašu mail adresu slati informacije o promocijama, popustima ili nekim drugim pogodnostima kao registrovanom korisniku. Naravno ukoliko to ne želite uvek se možete odjaviti sa mailnig liste, klikom na dugme (unsubscribe) koje postoji u svakoj poruci koju je poslao naš tim za newsletter.


Ako izmenimo Izjavu o privatnosti


Sve izmene izjave o privatnosti ukoliko ih bude biće objavljene na ovoj stranici kako bi bili blagovremeno obavešteni i informisani o zaštiti Vaše privatnosti


Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije pitajte nas klikom ovde.

Preporuka

CENA: 1.350,00 RSD
CENA: 650,00 RSD

VAZA

Šifra proizvoda:

SPECIFIKACIJA PROIZVODA
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
SPECIFIKACIJA PROIZVODA

Pratite nas