• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

Feng shui

DATUM OBJAVE: 05. 01. 2017

principi u prazničnoj dekoraciji

Pravilo uređenja kuće po feng shuiu može se primeniti i na prazničnu dekoraciju.

 

Neko veruje i pridržava se pravila, dok je drugima to interesantno i šaljivo.

Postoje neka osnovna pravila, ako verujete, primenite  a ako ne pročitajte kao interesantan članak.

 

OSNOVNO PRAVILO FENG SHUIA-ISPUNITE DOM POZITIVNOM ENERGIJOM

 

Počnimo od novogodišnje jelke, nju treba da postavite ili u najlepši deo stana ili u centralni deo prostorije gde će isijavati pozitivnu energiju u ostale segmente (kreacija i ideje), (partnerstvo i ljubav), (prijateljstvo), (karijera), (putovanja), (znanje i mudrost), (zdravlje), (novac), (porodica), (ugled i uspeh).

 

Jelku trerba staviti na najpraktičnije mesto, daleko od vrata (da nebi izašla energija), nikako ne sme biti blokirana stvarima oko nje već mora slobodno da zauzima prostor. Njenom blokadom blokirate i ostale segmente. Ako vas bilo šta blokira u prolasku oko jelke, da morate da obilazite ili preskačete tako će te po verovanju preskakati "sreću".

 

Veoma je bitno da jelku kitite dragim ukrasima i onima koje zaista volite, nikako polomljenim ili oštećenim, njih bacite. Neka kićenje ne bude rutina već radost.

Nemojte preterivati u količini ukrasa uspostavite balans i taj balans ce te postići i u narednoj godini.

Potrudite da dominira crvena-donosi radost ali nikako nemojte izostaviti zelenu, zato se opredelite za klasičnu jelku sa iglicama a ne trendy u raznim bojama.

 

Dobar izbor je plava boja ukrasa ,ona  takođe ima pozitivno značenje, predstavlja element vodu što simbolizuje dobru karijeru, novac  i sreću.

 

Uz boju zlata koja simbolizuje raskoš pojačaće se i novac i sreća u Novoj godini.

 

Veoma bitna je dekoracija spavaće sobe, zbog energije ljubavi i intime. Za spavaću sobu treba da pripremite crvene detalje, to može da bude svetlost crvenih sveća koje predstavljaju vatru i stimulišu akciju i energiju.Ako volite dekoraciju sa svećama stavite ih u istočni deo stana jer utiču na prosperitet.

Bitno je da znate da ne preterujete sa paljenjem mnogo sveća u isto vreme da ne biste sagoreli ljubav i strast u braku,.

 

Ako želite više para u narednoj godini , srebrni pehar sa vodom stavite u jugoistočni ili severni deo stana.

 

NEKO ĆE PRIHVATITI A NEKO SE DOBRO ZABAVIO.

 

Svakako uživajte u kićenju kuće.

Povezani postovi

Pratite nas