• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

HALLOWEEN dekoracija

DATUM OBJAVE: 31. 10. 2017
Stari magični praznik..
 
Kako je ovaj praznik počeo da biva sve popularniji na prostorima naše zemlje, podstakao nas je da u tih par dana ukrasimo ponešto u bojama Halloween-a. Ima simboliku jeseni, hladnijeg vremena, ušuškanosti, i zanimljivih priča. Priča nas vodi u davno zaboravljena vremena do davno zaboravljenog naroda. Poslednje večeri jesenje žetve svet se menja od sunčanog toplog leta do mračne i hladne zime, a zemlja prelazi iz plodne u jalovu.
 
Narod kod nas je polako počeo da uvažava taj događaj i da teži ka novitetima koji prate taj nesvakidašnji trenutak. Topli napitci, debeli pokrivači, mirišljave sveće, dobri filmovi, veliki ukrasni svećnjaci... Noć veštica podrazumeva maskenbale, nošenje slatkiša od vrata do vrata, festivale žetve sa sve prisutnim bundevama, odalske u uklete kuće, zbijanja šala i slično. Sve nas to može odvesti u užitak ovog praznika. Priznajte da može biti zanimljivo.. 
 
Unesimo malo tople, tamne boje, narandzaste, crne, braon, bordo ili bronze. Svaka mala promena je dobro došla, a imamo i nesvakidašnji povod za to. 
 

Povezani postovi

Pratite nas