• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

Postanite vlasnik GIFT SHOP-a

DATUM OBJAVE: 25. 08. 2016

Mi znamo, učite od nas.

Ako želite kreativan posao a ujedno spadate u grupu ljudi koja voli kupovinu poklona, onda je ovo posao za Vas.

Za otvaranje ovakvog tipa radnje nema potrebne škole ili priručnika, dovoljno je da želite sebe da uključite do maksimuma i date šarm ovom mestu.,

Jedini preduslov , savetuju stručnjaci iz ove oblasti je pronaći adekvatan prostor na lepoj lokaciji a enterijer i eksterijer treba da budu glavni pečat koji će privući kupce u  Vašu radnju i biti putokaz da vide šta se krije iza natpisa OTVORENO.

Takodje bitan, ne smemo  baš toliku slobodu da dozvolimo i kažemo (najbitniji) je izbor  dobavljača robe. Od firme za koju se odlučite zavisi i Vaš posao i zato treba da znate zašto baš ona?

Kao prvo mora da poseduje kvalitet robe, kontinuitet snabdevanja, jedinstvenost i prepoznatljivost i naravno, raznovrsnost.

Naravno na našem tržištu se izdvaja nekoliko dobrih dobavljača ali nećemo biti skromni i sebe ćemo svrstati u jedne od vodećih a to nam dozvoljava naš kontinuitet rada u prethodnih 20 godina. Mi smo DIKER veleprodaja koja pruža sve to.

Kada otvorite gift shop imaćete posao koji će Vam omogućiti da strast za kupovinom lepih stvari sa jedne strane i sa druge strane zadovoljstvo da pomognete ljudima ( Vašim kupcima )da odaberu poklon za najsrećnije trenutke, pretočite u zaradu.

Od rodjendana do novih beba preko svadbenih i slavskih poklona sve će to biti Vaša odgovornost i zadovoljstvo.

Kao vlasnik gift shopa imaćete pristup robi visokog kvaliteta, ekskluzivnoj robi iz celog sveta, plus najprestižnijim i najpopularnijim brendovima. Kada otvorite prodavnicu imate slobodu da izrazite svoj kreativni duh ali i da donesete odluku je kakve poklone želite da prodajete. Možete se odlučiti za prodavnicu sa širokim asortimanom koja će se dopasti većoj populaciji ili možete otvoriti specijalizovanu radnju za odredjenu klijentelu.

Tu se može svrstati na primer:

suvenirnica, prodavnica umetničkih dela, personalizovane prodavnice (prema polu ili starosnoj grupi).

Svakako izbor je na Vama.

Ono najbitnije je nagrada, doći će sama po sebi a najdraža će Vam biti osmeh i  zadovoljstvo kupca kada otkriju blago koje ste otkrili za njih i našli savršen poklon za nekoga koga VOLE.

 

 

Povezani postovi

Pratite nas