• BESPLATNA ISPORUKA za porudžbine preko 2500 dinara. Isporuka u roku do 48h za porudžbine primljene radnim danima do 12h.

     

     

Informacije o transportu

 

U toku je akcija besplatne isporuke za sve porudžbine preko 2500 dinara 

 

Za partnera u poslovima dostave, odabrali smo Post Express i City Express kao najpouzdanije kurirske službe na području Srbije, a Vama smo ostavili mogućnost da sami izaberete kojom kurirskom službom želite da se izvrši dostava.


Za dostavu na teritoriji Srbije moguće je odabrati bilo koju od navedenih službi, dok je za isporuke u inostranstvu dostupna samo opcija Post Express. Ukoliko se nalazite u blizini našeg izložbenog prostora dosupna je i opcija ličnog preuzimanja na adresi Sinjska 39 u Beogradu.

 


Za područje Srbije: Porudžbine primljene radnim danima do 12h biće spakovane i predate kurirskoj službi istog dana, i isporuku možete očekivati u roku do 48 sati.Porudžbine koje su primljene posle 12h radnim danima biće Vam isporučene u roku do 72 sata. Porudžbine kojhe su primljene vikendom ili praznicima biće spremljene prvog radnog dana. Imajte u vidu da kurirske službe isporučuju pošiljke uglavnom u prepodnevnim časovima i da nije moguće zakazati tačno vreme predaje pošiljke. Ukoliko vas kurir ne nađe na adresi koju ste ostavili praksa je da vas kurir kontaktira telefonom i dogovori sa vama novo vreme isporuke. Ukoliko se isporuka ne realizuje ni iz drugog pokušaja pošiljka se vraća nama.

Za inostranstvo: Vreme isporuke zavisi od zemlje. Za evropske zemlje očekivano vreme prenosa je od 2 do 5 radnih dana. Navedeni podaci predstavljaju očekivano vreme prenosa i uručenja pošiljaka. U očekivano vreme prenosa ne računaju se dani prijema pošiljke, subota, nedelja i dani državnih i verskih praznika koji se praznuju neradno kako u Republici Srbiji, tako i u odredišnoj državi.


U očekivano vreme prenosa ne ulazi i vreme eventualnog zadržavanja pošiljke na carini.


Cena: Na cenu dostave utiče težina u kilogramima. Na našem sajtu prilikom procesa kupovine postoji obračun troškova isporuke prema težini odnosno izboru kurirske službe. S obzirom da mi merimo težinu artikla a zatim to isto radi kurirska služba kada preuzme upakovanu pošiljku, moguća su minimalna odsupanja posebno kada je mera na granici, te je recimo zbog razlike u merenju od 2 grama, cena dostave jeftinija ili skuplja a prema cenovniku kurirske službe koji zavisi od težine paketa. Minimalna odsupanja su moguća i zbog adekvatnog pakovanja pošiljke kako bi se sačuvao njen sadržaj od oštećenja u transportu. Takođe na cenu utiče i to da li ste se opredelili da pošiljku platite pouzećem kuriru prilikom preuzimanja. Ukoliko ste porudžbinu platili uplatnicom ili karticom pre isporuke onda taj deo troška vam se neće zaračunati. Mi smo se trudili da vam damo što tačniju informaciju na pitanje “Koliko košta dostva?“ ali zbog svih gore navedenih faktora ne preuzimamo odgovornost za eventualna odstupanja u troškovima transporta.


Besplatna dostava : Povremeno pravimo akcije, pratite naš sajt, prijavite se na newsletter kako bi bili u situaciji da obezbedite besplatnu dostavu ili druge pogodnosti.

 


 

CITY EXPRESS KURIRSKA SLUŽBACity Express doo predstavlja lidera za dostavu pošiljaka po principu “od vrata do vrata za 24 sata” na celoj teritoriji Srbije.
Kompanija je osnovana 2002 godine u Beogradu, kao prva privatna kompanija koja se bavi kurirskom dostavom pošiljaka. Ekspanziju i ubrzani razvoj u prvih 5 godina rada omogućila je logistička podrška od 340 vozila, 500 zaposlenih i prisutnost u 16 centara na teritoriji Srbije.

 


 

POST EXPRESS - PTT SRBIJAPost express je visokoprofesionalna usluga Pošte Srbije, koja korisinicima omogućava najbrži i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju u propisanim i garantovanim rokovima. Kurirski servis u 118 gradova i mesta podržan je najsavremenijom poštanskom mrežom širom Srbije, a sigurnost, brzinu, kvalitet i pouzdanost garantuje dobro organizovan tim, sa decenijom iskustva u saradnji sa korisnicima.

Preporuka

CENA: 1.590,00 RSD
CENA: 990,00 RSD

ZIDNI SAT

Šifra proizvoda:

SPECIFIKACIJA PROIZVODA
CENA: 5.060,00 RSD

STALAK

Šifra proizvoda:

SPECIFIKACIJA PROIZVODA
CENA: 7.510,00 RSD
CENA: 4.999,00 RSD

STOLICA

Šifra proizvoda:

SPECIFIKACIJA PROIZVODA
CENA: 3.310,00 RSD
CENA: 1.997,00 RSD

STALAK ZA KIŠOBRANE

Šifra proizvoda:

SPECIFIKACIJA PROIZVODA

Pratite nas