• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

Cene padaju!!!!?????!!!!

DATUM OBJAVE: 19. 11. 2016

CRNI PETAK-BLACK FRIDAY

Iako neki od nas imaju predrasude o svemu što stiže sa zapada  ipak neki interesantni dogadjaji, praznici i verovanja lagano su se uvukli i u naše misli.

Jedan od takvih dana je CRNI PETAK, dan velikih kupovina, radosti i za kupce zbog enormno sniženih cena a u isto vreme radost za trgovce koji tog dana pune kase.

Svake godine menja datum ali se vezuje za Novembar mesec.

Ovaj dan ustvari počinje  završetkom  proslave Dana Zahvalnosti u Americi, medjutim obeležava se u skoro svim svetskim trgovačkim prestonicama.

Taj dan predstavlja početak praznične kupovine da ne kazemo (ludila).

Pošto tog dana u svim prodavnicama se spuštaju cene kojima kupci teško odolevaju i dolazi do totalog kolapsa i katastrofe,

upravo zadnjih godina zbog tog sveopšteg ludila sve češće se pominje CYBER MONDAY, tu je priča nešto drugačija i odnosi se na online kupovinu, naravno uz prateće POPUSTE.

 

Postoje dve zanimljivosti o poreklu CRNOG PETKA:

 

-jedna kaže da su ga tako nazvali policajci koji su tog dana van sebe da bi sprečili, kolaps, nerede i katastrofu koji prouzrokuje taj dan. Tog dana su policijske snage angažovane u punom sastavu i sprečavaju omamljene kupce da predju granicu.

 

-interesantnije verovanje je da su mu taj naziv dali trgovci, naime negativan godišnji bilans zaokružuje se crvenom olovkom dok nam za pozitivno poslovanje i uspešan kraj godine treba CRNO MASTILO.

 

Ove godine  učestvujte sa nama tog dana u CRNOM PETKU 25.11.2016 god.

 

Pratite nas i uverite se da smo Vam pripremili lep dan za kupovinu!!!

 

 Vaš,

 

Idealan Poklon

Povezani postovi

Pratite nas