• Isporuka na celoj teritoriji Srbije. Moguće je kašnjenje kod isporuka pošiljaka zbog preopterećenosti kurirske službe..

Kako izabrati poklon???

DATUM OBJAVE: 12. 12. 2016

Uvek poklanjajte od srca!!!

Kad pomislite na predpraznične gužve po prodavnicama, ljude koji se guraju, količinu novca koju treba da potrošite i odsustvo ideja za kupovinu, verovatno vam prođe kroz glavu da i ne želite da kupujete poklone.
 
Ali to ne mora da bude tako. Postoje čak i naučna istraživanja o davanju poklona, pojavilo se nekoliko načina da ceo taj poduhvat ima više smisla i da vas ispuni. Sledeći saveti mogu vam pomoći da poklon bude veliko zadovoljstvo i za vas i za onoga kome je namenjen. Najvažnija stvar kod odabira poklona je da se kroz poklon vidi da poznajete tu osobu i da je poklon namenjen baš njoj.
To obično znači prilagođavanje poklona primaocu.
Sa aspekta nauke to izgleda ovako, " ako kupite dva ista  poklona dvojici prijatelja koji se i ne poznaju to nas dovodi do zaključka da ste odradili posao za tu priliku."I naravno tada ni poklon neće imati vrednost a verovatno neće izazvati ni oduševljenje.
Takođe je važno uzeti u obzir praktičnost poklona jer nije samo darivanje deo tog procesa već i njegov smisao i upotreba.
Drugim rečima ne bi trebalo birati poklon na osnovu onoga što se samo vama dopada već uzeti u obzir da li će primaoc naći smisao u poklonu.
 
Davanje poklona često izaziva veću sreću kod davaoca nego kod primaoca još ako je to "pravi" poklon tada je zadovoljstvo trostruko.Poklon ne mora da bude skup, ekskluzivan i suviše materijalizovan da bi ste pogodili pravu tačku kod onoga kome poklanjate.
,
To vam je slučaj sa decom, jedan njihov osmeh govori sve.Tada su oni vama poklonili sve zvezde sa neba i poveli vas u njihov svet mašte.
 
.
 
 
 
 
 

Povezani postovi

Pratite nas