• Isporuka na celoj teritoriji Srbije. Moguće je kašnjenje kod isporuka pošiljaka zbog preopterećenosti kurirske službe..

Kombinacija stilova....

DATUM OBJAVE: 12. 05. 2017

Moderno i orijentalno !

Ono što rađa nove stilove varijacije su na tradicionalan pristup uređenju, ali i splet različitih kultura koje su stvorile nove načine i metode dizajna enterijera. Danas vam želimo predstaviti životni prostor koji je u isto vreme moderan i tradicionalan. 

Ovaj funkcionalni dom ima sve što je njegovim vlasnicima potrebno. Kuhinja, dnevna soba i trpezarija u potpunosti su opremljene visokokvalitetnom aparaturom i nameštajem. Ono što ovaj dom izdvaja u mnoštvu istih stilova uređenja dodir je orijentalizma. Orijentalizam se može zapaziti u linijama pokućstva - primetićete da je obrub uzglavlja trpezarijskih stolica blago zaobljen. Ovaj je poseban dodir našao svoje mesto i u dekorisanju - kuhinja, obiluje predmetima koji podsećaju na istok. U njoj ćete pronaći zanimljive bokale i šoljice tople turske kafe. Tepisi i staze s motivima cveća, motivi na kuhinjskim pločicama takođe doprinose ugođaju i atmosferi.

Pogledajmo kako se ova ideja pretvorila u delo:

                                      

Povezani postovi

Pratite nas