• Isporuka na celoj teritoriji Srbije. Moguće je kašnjenje kod isporuka pošiljaka zbog preopterećenosti kurirske službe..

LETNJE INSPIRACIJE UZ LETNJE BOJE

DATUM OBJAVE: 14. 06. 2018

Pronađite šta bi vašem kutku najviše odgovaralo ovog leta i budite zadovoljni svojim okruženjem..

Svake godine prvi letnji talas toplog vremena, dužeg osunčanog dana i mirisa vazduha na slatke kolače, budi u nama neku vrstu pozitivne energije i veće doze volje koju ispoljavamo svuda oko nas. Mnogi postavljaju sebi nove i jasne ciljeve u predstojeće leto. Leto budi u čoveku novu vrstu energije koja se gubi tokom godine. Noći su kraće, dani duži. Više vremena imamo za razne aktivnosti i nove ideje. 

Kako je reč o pozitivnom godišnjem dobu, tako možemo govoriti i o novitetima u našem okruženju. Unesimo malo vedrine i vesele boje u svoj dom. Ove godine dominira prelepa, letnja mint boja. Okarakterisana morskom vibracijom i apsolutnom uklopivošću uz sve ostale boje. Jedan detalj te boje može uneti potpunu poromenu u prostoriji. Nesvakidašnja kombinacija zelene i plave uvlači se u ćoškove zastrele monotonije. Budite kreativni. Ukrasite sebi prosotr veselim, letnjim bojama. Takođe, elegantna bela je uvek tu i nikada nije na odmet. Nežna siva, plrljava roze, jaka zelena, vrela žuta.. Sve one su dobrodošle u letnje osveženje doma. Poneka nova vaza sa mirišljavim, velikim buketom cveća, novi ram za sliku sa uspomenom sa mora, nesvakidašnji paravan, koji daje totalno osveženje vašem zidu... Manji autentični nameštaj, šareni tanjiri sa imitacijom pink flamingosa i zelenih listića, veštačko cveće za one koji nisu ljubitelji pravih buketa... Pronađite šta bi vašem kutku najviše odgovaralo ovog leta i budite zadovoljni svojim okruženjem.

Povezani postovi

Pratite nas