• Isporuka na celoj teritoriji Srbije. Moguće je kašnjenje kod isporuka pošiljaka zbog preopterećenosti kurirske službe..

MIRISI PROLEĆA

DATUM OBJAVE: 24. 04. 2018

Alarm koji budi ceo svet..

Novo vreme, novo sunce, nove boje, nova energija..

Proleće se karakteriše kao godišnje doba koje nam dolazi svake godine posle duge i hladne zime. Da li nam proleće menja raspoloženje i svest o svim stvarima i navikama koje nas svakodnevno okružuju? Sav taj slatki vazduh, koji miriše na šećer dok ga uzdišemo utiče pozitivno na našu psihu. Pogled sa prozora više nije šuplji i jednostavan, već obojen bojama duge i gustine svakog procvetalog drveta. Dani su duži, topliji, osunčanaiji, samim tim imamo više vremena u jednom danu da uradimo sve što želimo. Čak i poduže šetnje po svežem noćnom vazduhu bivaju sve češća potreba ljudi. 

Za ljubitelje hedonizma, ispijanja svežih napitaka i odmaranja je opuštanje na svojim terasama, balkonima, dvorištima ili otvorenim, prostranim dnevnim sobama. Ukrašeni prolećnim đakonijama, novim saksijama, cvećem, baštenskim stolicama i stolovima ili ljuljaškama za ljuljanje, daju poseban užitak u ovim lepim danima. Sve što vas okružuje uredite po vašem raspoloženju i potrebi. Otvorite širom svoje prozore, ukrasite svoje terase i dvorišta, izađite napolje. 

Uživajte u predstojećem lepom i toplom vremenu i obradujte kojim poklonom sebe, zašto da ne. :) 

Povezani postovi

Pratite nas