• Isporuka na celoj teritoriji Srbije. Moguće je kašnjenje kod isporuka pošiljaka zbog preopterećenosti kurirske službe..

Napravite svoju oazu

DATUM OBJAVE: 05. 01. 2017

 

Skoro svi mi težimo da imamo lep i miran kutak u svom domu.Od mnoštva prostorija izabraćemo jednu.

Neka to bude dnevna soba, oaza mira i sreće za sve ukućane.

 

Obično je ona centralna prostorija svakog doma i zato je bitno odabrati pravu dekoraciju kako bi dobili pravo mesto za opuštanje.

 

 

 

U zavisnosti od sezone, vremena, trenda, možemo odabrati dekoraciju stolova , komoda....

Međutim izgled zidova i podova biramo u osnovi, prilikom početne faze uređenja.

 

Tepih bi trebalo uklopiti uz boju zidova, može da ima detalje i boje ali ništa pretenciozno, ukoliko stil to ne nameće.

 

Zidovi mogu biti samo obojeni ili možemo napraviti igru po njima, samolepljivi tapet, dekorativni stikeri, ukrasni kamen ili drvo.

 

Da bi ambijent bio potpuniji odabraćemo nekoliko dekoratvnih predmeta, vazna, saksija sa cvećem, figura, lampa...

Rasveta je jedan od nabitnijih preduslova za izgled prostorije, daje  neku posebnu dimenziju i pravi extra ugođaj ali treba voditi računa oko izbora lampe, da veličinom i izgledom bude prilagođena prostoru.

Ako imate spušten plafon nikako nesmete stavljati viseće lampe i lustere da ne bi dodatno smanjili prostor. U tom slučaju odlučite se za zidne ili podne svetiljke.

Često se napravi greška pri odabiru dekorativnih predmeta, pošto je to poslednji stepenik dekoracija, jer je komadni nameštaj već uveliko odabran.

Možda bi zato bilo bolje unapred isplanirati i iskombinovati nameštaj sa ukrasnim detaljima i tada ćemo biti sigurni da smo sve uklopili u našu viziju.

Povezani postovi

Pratite nas