• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

UKRASITE

DATUM OBJAVE: 14. 02. 2017

ZIDOVE

Stavljanjem akcenta na slobodu dekoracije, sve prisutniji je lični pečat uređenja prostora, tačnije ambijenta u kome živimo i radimo.

Zahvaljujući tome većina nas beži od klasike i uobičajenog opremanja stana, tako su i zidovi postali mesto sa kojim možemo da se poigramo na svojstven način i napravimo nešto interesantno.

Na primer ZIDNA GALERIJA.

Ako pravite galeriju na zidu to možete uraditi prikuplanjem raznih zidnih detalja u zavisnosti od teme za koju ste se odlučili ili to mogu da budu sentimentalni i lični, kao što su Vaše uramljene uspomene.

Ako se odlučite za interesantne zidne dekoracije tada ne bi bilo loše da se fokusirate na izbor prema boji, tačnije paleti boja ili na oblik i veličinu, jer upravo ti predmeti će davati karakter prostoru.

Ako se ipak odlučite za sentimentalne predmete kao što su porodične fotografije, tada vodite računa o veličini , da ne napravite zbrku na zidu pošto time možete narušiti celu sliku.

U današnje vreme postoji bezbroj detalja koje ćemo izabrati i napraviti sliku koju smo zamislili.

Sve prisutniji su ramovi za više fotografija.Sami po sebi su interesantni zbog kombinacije oblika i veličina a i boje su prilagođene svim stilovima od rustičnih do modernih.

                        

Moramo takođe pomenuti i neobične zidne dekoracije u vidu ( motivacionih poruka, photo printova, metalnih figura....)

          

Na Vama je da izaberete, ulepšate svoj dom i celu sliku učinite jedinstvenom.

Povezani postovi

Pratite nas