• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

DA VAŠE PROSLAVE OSTANU ZAPAMĆENE...

DATUM OBJAVE: 27. 08. 2018

Zamislite svoj jedinstveni događaj koji će neko slavlje obeležiti.. Veliki skup ljudi, puno nasmejanih lica, dobra hrana, kvalitetno piće, muzika i enterijer iz snova. 

Za početak, napravite spisak prijatelja koje bi ste zvali. Nekada nije tako loše napraviti što uži skup ljudi ali ukoliko se odlučite za veliko veselje, ne štedite na urbanizaciji. Zatim osmislite mesto na kome bi ste voleli da napravite slavlje. Da li je to veliki speltakularni, iznajmljeni prostor ili otvoreni balkon, dvorište sa bazenom, plaža, restoran, kućna atmosfera, splav, atmosfera pored reke.. Sve je to deo koji treba da prepustite vašoj mašti. Svaka ideja, traži sledeću ideju, kako će to izgledati. 

Veštačko cveće, perje, osvežava i daje prostoru jedinstvene boje. Sveće, veliki broj raznih sveća razbacan po prostoru, stvara toplinu, eleganciju i intimu atmosfere. Sveće su univerzalna dekoracija. One se uklapaju uz skoro svaki momenat. 

Takođe velike vaze na stolovima za lepe, velike bukete cveća. 

 

 

Viseće dekoracije su nepogrešivi ukras. 

Osmislite koje boje će krasiti vaše slavlje. Ne bi trebalo više od 3 boje da dominiraju, jer će uvek postojati par sitnih detalja koji će šarati prostoriju. 

Dekorativni svećnjaci su postali sve popularniji u ulepšavanju svih prostorija. Ukloapaju se u kućne atmosfere, terase, dvorišta,restorane, venčanja.. Veliki i atraktivni ili mali i slatki. 

 

 

 

 

 

Osvetljenje je jedno od najbitnijih faktora prostora. 

Pored muzike i pozitivne engergije, tu je i odabir dobrog ukusa hrane i njene dekoracije. Svi znamo za pravilo kada ogladnimo još više samo kad vidimo dobro postavljen sto. ( oči su gladne )  Uz puno sitnih, pažljivo odabranih detalja dolazimo do savršenstva. 

 

 

 

Povezani postovi

Pratite nas