• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

HOTELI, RESTORANI, KAFIĆI ...

DATUM OBJAVE: 12. 03. 2019

Dekoracija velikih javnih prostora..

 

Dobre ideje i dobra inspiracija donose najveće odluke. Svi znamo za izreku "oči su mi gladne". Koliko puta nam se prijela neka hrana ili je delovala uskusno samo na pogled. To nam govori koliko je izgled zapravo važan. Ista stvar se dešava i kod opremanja prostorija za kafu, za spavanje, za jelo i dobro piće... Nekada ne biramo gde je dobra kafa, već gde nam je najprijatnije da popijemo kafu. Estetika mnogo toga donosi i time govori koliko je važna. Sve počinje od široke  inspiracije i dobrih ideja. Zapravo, ako nam neka stvar ili neki prostor na prvu uhvati oko, to je prava stvar ili odluka. 

Dekorativno opremanje enterijera je velika umetnost. Nemojte štedeti na uređivanju. Slika vašeg prostora vam donosi bar nekoliko sekudni zadržavanja nečije pažnje na divljenju ili zainteresovanosti. Budite zanimljivi, budite drugačiji. 

 

 

 

 

 

Dekoracija vam pomaže da budete jedinstveni, da budete maštoviti, da izradite svoj stil. 

Osmislite ukrase na zidvoima, na podu, na stolovima, raznoliko osvetljenje, sitne detalje koji će potpuniti prostor. Budite detaljni od najsitnijeg ukrasa do najvećeg nameštaja. Od poslužavnika, čaša, svećnjaka, etažera, sveća, vaza, ukrasnih figura, zavesa, stočića do taburea, ogledala, slika, komoda, fotelja, paravana... 

 

Povezani postovi

Pratite nas