• Isporuka kurirskom službom, platite pouzećem, u bilo kom mestu u Srbiji.

KUTAK ZA MIR..

DATUM OBJAVE: 27. 11. 2018

Svoj prostor, svoja inspiracija, svoj mir, svoj kutak...

 

Živimo u  vremenu velike neizvesnosti, velikih noviteta, brzog života, novih prilika... Savko doba nosi svoje bogatsvo. Vremena se razlikuju. Stalno učimo, stalno istražujemo, saznajemo, isprobavamo. Šta nam preostaje? Da živimo što bolje možemo.

Postoje ti trenuci kada se čovek osami, udobno sedne i misli kreću da dobijaju glavnu ulogu. Ti trenuci su sasvim u redu. Lepo je imati svoj kutak na 5 minuta. Najvažnije je da čoveku on sasvim odgovara i da je po njegovom izboru. Smestite se udobno u svoju fotelju misli. Šta je to što vas u prostoriji najviše opušta? Blagi plamen sveća, udoban nameštaj, ramovi i slike sa uspomena, vaš odraz u lepom ogledalu, slatke posudice i etažeri vaših slatkih specijaliteta, umirujuća muzika, velike vaze sa spektakularnim buketima, mekani jastuci..

 

Dragi ljudi, volite svoj mir, poštujte svoj mir... Napravite svoju oazu za sebe. Dobro je živeti u lepom okuženju i lepom ambijentu. Radite stvari koje vas čine srećnim i dozvolite promenama da se dese. Okrečite zid, smislite totalnu novu boju, okitite jelku, dekorišite svoju večeru za stolom, ukrasite svoju dnevnu sobu mekanim jastucima i ćebićima, osmislite malo drugačije svoj mali kutak pored kreveta uz neku nežnu stonu lampu i dobru knjigu. Čitavo dizanjiranje u vašoj glavi je umetnost. Budite umetnik svoje kuće. :)

 

 

Povezani postovi

Pratite nas